Surf naar info.pelckmansportaal.be. Je vindt er verschillende filmpjes die je meer inzicht geven in de werking van Pelckmans Portaal. Kies zelf welke info je wil raadplegen en bekijk alles op eigen tempo.

In een snel evoluerende wereld is kwaliteitsvol onderwijs belangrijker dan ooit.

Compleet en hedendaags lesmateriaal

Pelckmans ontwikkelt slimme lesmethodes waarmee leerlingen én leerkrachten zowel op papier als online kunnen werken.  Je kiest als leerkracht zelf op welke manier je aan de slag gaat. Pelckmans Portaal is de hedendaagse, steeds evoluerende en veilige onlineleeromgeving die hoort bij elke lesmethode van Pelckmans en biedt tal van digitale extra’s.  Het inzetten van slim lesmateriaal maakt lesgeven eenvoudiger, tilt lessen naar een hoger niveau en maakt gericht differentiëren haalbaar. 

Zo houden leerkrachten tijd over voor hun kerntaak: jonge mensen begeleiden in het vak waar zij expert in zijn. Een taak waarin we hen ten volle bijstaan. Want we weten dat zij het verschil maken.
Pelckmans Portaal is overal toegankelijk, zowel voor leerkrachten als voor leerlingen, kan gebruikt worden op verschillende toestellen en beantwoordt aan de noden van het hedendaagse onderwijs. Het platform biedt je een gebruiksvriendelijke en stimulerende leeromgeving, thuis of in de klas, en bevat tal van leer- en oefentools. Bovendien betaal je geen extra licentiekosten. Al het lesmateriaal van Pelckmans wordt steeds aangeboden inclusief toegang tot Pelckmans Portaal.

Pelckmans uitgevers

Pelckmans uitgevers maakt educatieve, algemene en professioneel-wetenschappelijke uitgaven en verzorgt opleidingen. Door vernieuwing, expertise en passie voor ons vak te delen, bouwen we aan de uitgeverij van de toekomst.
Volledig scherm