Tijd voor Nouveau Quartier étoile

Er wordt altijd maar meer verwacht van de leerkracht. De inspectie stelt de ontwikkeling van elke individuele leerling centraal. En je moet dit als leerkracht ook kunnen aantonen. Nouveau Quartier étoile wil je daarbij ondersteunen. Maak kennis met het transparante en haalbare differentiatieparcours waarmee je echt elke leerling uitdaagt. 

Nouveau Quartier étoile wil je als leerkracht comfortabel doen lesgeven en brengt daarom een slimme combinatie van papier en digitaal. Een digitale en multimediale ondersteuning wordt immers steeds belangrijker, ook in het klaslokaal.

Omdat intussen wetenschappelijk bewezen is dat herhaling de sleutel is tot succes hebben we ons aanbod aan oefenkansen nog uitgebreid, zowel in het boek van de leerlingen als online op Pelckmans Portaal.

In deze folder maak je kennis met Nouveau Quartier étoile voor de derde graad, een totaalpakket dat naadloos aansluit op het secundair onderwijs. De lesmethode is gericht op het ontwikkelen van vijf vaardigheden -luisteren, lezen, spreken, mondelinge interactie en schrijven- en het stimuleren van taalattitudes als wil en durf.

We wensen je veel succes toe!

Thom Pelckmans en het hele Pelckmans-team

In een snel evoluerende wereld is kwaliteitsvol onderwijs belangrijker dan ooit.

Een ervaren
auteursteam

Nathalie Balduck
Julie De Rouck
Liezelotte de Schryver
Anja Deveugle
Justine Leijman
Leen Van Craesbeek
Karlijn van der Hoeven
Soetkin Vercruyssen
Fien Windels

Pelckmans uitgevers

Pelckmans uitgevers maakt educatieve, algemene en professioneel-wetenschappelijke uitgaven en verzorgt opleidingen. Door vernieuwing, expertise en passie voor ons vak te delen, bouwen we aan de uitgeverij van de toekomst.
Volledig scherm