Nouveau Quartier couleurs Plus biedt 5 hoofdstukken van telkens twee lessen Découvertes waar leerlingen bouwstenen ontdekken in functie van doelgerichte communicatieve opdrachten én een les vaktaal Sur le terrain. Daarnaast per hoofdstuk ook een herhalings- en verdiepingspakket Appli, een dossier À lire, à voir, à écouter en een dossier Fiction. Achteraan het boek een uitbreidingspakket Focus Gammaire, een overkoepelend project en een praktisch portfolio.

Nouveau Quartier couleurs is onderverdeeld in 5 hoofdstukken. Elk hoofdstuk bestaat telkens uit twee lessen Découvertes, waar leerlingen voorkennis opfrissen en nieuwe bouwstenen ontdekken in functie van communicatieve activiteiten. Daarnaast ook een herhalingspakket Retouches, een dossier À lire, à voir, à écouter en een dossier Fiction. Achteraan het boek een uitbreidingspakket Focus Gammaire en een praktisch portfolio.

CARTES PAROLEs

Activerende en speelse spreekoefeningen zetten in op spreekdurf. Mét en zonder taalsteun.

JUISTE MIX VAN KENNIS EN VAARDIGHEDEN

KENNEN OM TE KUNNEN

Durven spreken en zelfredzamer worden in het Frans, daarop ligt de focus. In elke les wordt gewerkt op kennis én vaardigheden en bouwen we stapsgewijs op naar spreek- en gespreksituaties, conform de werkvloer.

Nouveau Quartier couleurs 5

Pelckmans uitgevers

Pelckmans uitgevers maakt educatieve, algemene en professioneel-wetenschappelijke uitgaven en verzorgt opleidingen. Door vernieuwing, expertise en passie voor ons vak te delen, bouwen we aan de uitgeverij van de toekomst.
Volledig scherm