VOORDEEL VOOR DE LEERKRACHT

Je houdt het overzicht in de klas, ook al werken leerlingen aan verschillende oefeningen. Dit gedetailleerde beeld van de vorderingen van elke leerling kun je ook gebruiken als portfolio in je communicatie met de ouders en/of collega’s.

VOORDEEL VOOR DE LEERLING


Het openleertraject, ook digitaal aangeboden via Pelckmans Portaal, biedt een overzicht van alle oefeningen, gerangschikt per les en per niveau. Als leerlingen het openleertraject inkleuren, kunnen ze nagaan met welke onderwerpen ze op welk niveau een probleem hebben en gericht vragen stellen, informatie opzoeken en verder oefenen. Leerlingen worden ook uitgedaagd om een hoger niveau te behalen.

VEEL EN GEDIFFERENTIEERD OEFENEN

Meeroefeningen

Leerlingen die de startoefeningen beheersen, maken de (blauwe) meeroefeningen. Wie extra uitdaging nodig heeft, vindt zijn gading in de vele verdiepingsoefeningen gaande van                tot                       .

Weeroefeningen

Leerlingen die nood hebben aan herhaling maken de (oranje) weeroefeningen. Deze weeroefeningen zijn van eenzelfde niveau als de startoefeningen. Soms wordt er zelfs een stapje teruggezet.

De leerkracht kan op elk moment de correctiesleutel delen met (een deel van) de leerlingen op Pelckmans Portaal. De oplossingen verschijnen in het digiboek van de leerling. 

Matrix Wiskunde 5 Analyse deel 1: functieonderzoek Doorstroom Gevorderde wiskunde Handboek

Matrix Wiskunde 5 Analyse deel 1: functieonderzoek Doorstroom Gevorderde wiskunde Handboek

DANKZIJ HET OPENLEERTRAJECT HET OVERZICHT BEWAREN

Pelckmans uitgevers

Pelckmans uitgevers maakt educatieve, algemene en professioneel-wetenschappelijke uitgaven en verzorgt opleidingen. Door vernieuwing, expertise en passie voor ons vak te delen, bouwen we aan de uitgeverij van de toekomst.
Volledig scherm