meeroefeningen

Leerlingen die de startoefeningen beheersen, maken de meeroefeningen. Wie uitdaging nodig heeft, vindt zijn gading in de vele verdiepingsoefeningen gaande
van                          tot                         .

Bij de meeste meeroefeningen in het leerwerkboek 5 uur en 4-5 uur voorzien we geen invulruimte. De leerling wordt geacht om de oplossing uit te werken in een apart schrift. In het leerwerkboek 3 uur daarentegen is bij alle oefeningen schrijfruimte voorzien.

veel en gedifferentieerd oefenen

Matrix Wiskunde 4.5 Leerwerkboek

weeroefeningen

Leerlingen die nood hebben aan herhaling maken de weeroefeningen. Deze weeroefeningen zijn van eenzelfde niveau als de startoefeningen. Soms wordt er zelfs een stapje teruggezet. In het leerwerkboek 3 uur wordt dit aangeduid met een oranje balk in de marge. 

De leerkracht kan op elk moment de correctiesleutel delen met (een deel van) de leerlingen op Pelckmans Portaal. De oplossingen verschijnen in het digiboek van de leerling.

Matrix Wiskunde 4.3 Leerwerkboek

Pelckmans uitgevers

Pelckmans uitgevers maakt educatieve, algemene en professioneel-wetenschappelijke uitgaven en verzorgt opleidingen. Door vernieuwing, expertise en passie voor ons vak te delen, bouwen we aan de uitgeverij van de toekomst.
Volledig scherm