nieUw!

Leerstof verwerken

Leerlingen verwerken de info via de opdrachten die nauw aansluiten bij de beoogde doelen. De opdrachten zijn didactisch sterk uitgewerkt. De digitale voorstelling van de TO- en de TK-curve voeren de leerlingen uit via Pelckmans Portaal waar ze ook ondersteuning vinden om dit te doen.

VIA OPDRACHTEN DE THEORIE VERWERKEN

Differentiatie: ICT-ondersteuning op maat

Test jezelf:
in het boek en op
Pelckmans Portaal

Om de eindtermen en cesuurdoelen te evalueren bieden we voor Markt 3 en Markt 4 niet alleen een toetsenbank aan, maar ook digitale toetsen met zelfcorrectie. De toets­en­bank bestaat uit een Worddocument met open en gesloten vragen, gerangschikt per doelstelling. Je kunt eruit putten om je toetsen en examens op te stellen.
De digitale toetsen zijn kant-en-klare toetsen met gesloten vragen (meerkeuze, dropdown, sorteren …).

Markt 3

Markt 4

Markt 3

De synthese in het leerwerkboek bevat de belangrijkste lesinhouden van het hoofdstuk.

Op Pelckmans Portaal is er een instructievideo bij elke synthese. De synthese wordt stap voor stap opgebouwd. Een professionele stem verduidelijkt de verbanden tussen de verschillende delen van de synthese. In de video zijn ook enkele controlevragen opgenomen, zodat leerlingen kunnen checken of ze het wel begrepen hebben.

Pelckmans uitgevers

Pelckmans uitgevers maakt educatieve, algemene en professioneel-wetenschappelijke uitgaven en verzorgt opleidingen. Door vernieuwing, expertise en passie voor ons vak te delen, bouwen we aan de uitgeverij van de toekomst.
Volledig scherm