Tenz
Hubert Frère Orbanlaan 48
9000 Gent
t 09 331 60 50
tenz.beinfo@tenz.be

Sta sterker voor je klas

uitdaging 1
schoolontwikkeling

Bouw samen met je team aan een positief schoolklimaat. Zet in op verbindende communicatie, pak samen acties op schoolniveau aan zoals een antipestbeleid en sleutel aan een gedragen schoolvisie- en organisatie.

uitdaging 2 welbevinden en leerlingenbegeleiding

Creëer een warm klasklimaat waarin iedereen tot zijn recht komt. Begeleid leerlingen in hun socio-emotionele ontwikkeling en ga op een constructieve manier om met storend gedrag. Versterk je in het omgaan met leerlingen met een specifieke zorgvraag.

uitdaging 3
vakdidactiek

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen binnen diverse leergebieden en laat je inspireren door tal van (vak)didactische inzichten. Versterk je lespraktijk door samen na te denken over een efficiënte vakdidactische aanpak.

uitdaging 3
krachtige leerprocessen

Onderzoek hoe je leerprocessen kunt ondersteunen, van instructie tot evaluatie. Betrek leerlingen bij je leeractiviteiten met activerende werkvormen. Versterk je didactische vaardigheden en speel in op specifieke leernoden. Stimuleer eigenaarschap en reflectie bij de leerlingen.

Elke dag zetten leerkrachten en andere onderwijsprofessionals zich ten volle in voor leerlingen. Snel veranderende contexten, zowel breed maatschappelijk als onderwijsspecifiek, stellen ons voor allerlei onderwijsuitdagingen.

Leerkrachten, schoolteams en andere onderwijsprofessionals ondersteunen en professionaliseren rond actuele onderwijsthema’s en hun onderwijsuitdagingen. Met een betrokken expertennetwerk van trainers, coaches en door exclusieve samenwerkingen met beproefde onderwijsprogramma’s wil Tenz dit als partner doen.

Heb je interesse in een individuele nascholing (fysiek of digitaal) of volg je samen met je collega’s graag een teamgerichte vorming bij jou op school?

Bekijk het totaalaanbod op tenz.be.

Voor welke uitdaging staat jouw schoolteam?

Pelckmans uitgevers

Pelckmans uitgevers maakt educatieve, algemene en professioneel-wetenschappelijke uitgaven en verzorgt opleidingen. Door vernieuwing, expertise en passie voor ons vak te delen, bouwen we aan de uitgeverij van de toekomst.
Volledig scherm