Onderwijsvernieuwing derde graad

Beste leerkracht

In september start de onderwijsvernieuwing in het vijfde jaar. Pelckmans blijft leerkrachten ondersteunen bij deze verandering en zet de didactische vernieuwing in haar lesmethodes verder. We kiezen opnieuw voor een doordachte aanpak, behouden wat goed is en focussen daarbij op competentiegericht onderwijs.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het gebruik van lesmethodes een tijd- en leerwinst oplevert. Zo houd jij tijd over voor je kerntaak: jonge mensen begeleiden in het vak waarin jij expert bent en hen klaarstomen voor een studie en het leven na het secundair onderwijs. Naast het aanreiken van basiskennis moet onderwijs ook menselijke competenties stimuleren zoals creativiteit en sociale vaardigheden. Een taak waarin wij je maximaal ondersteunen, want we weten dat je als leerkracht het verschil maakt.

In deze folder maak je kennis met Campus Nederlands voor de derde graad, een complete én hedendaagse lesmethode waarmee leerlingen zowel in hun boek als online kunnen werken.

We wensen je veel succes toe!

Thom Pelckmans en het hele Pelckmans-team

In een snel evoluerende wereld is kwaliteitsvol onderwijs belangrijker dan ooit.

Een ervaren
auteursteam

Maarten Van Nieuwenhove

MET DANK AAN

José Vandekerckhove
Anneleen De Hert
Pieter Van Gompel
Kwinten Van Heden
Kathelijn Vervarcke

Pelckmans uitgevers

Pelckmans uitgevers maakt educatieve, algemene en professioneel-wetenschappelijke uitgaven en verzorgt opleidingen. Door vernieuwing, expertise en passie voor ons vak te delen, bouwen we aan de uitgeverij van de toekomst.
Volledig scherm